C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Latvijas svētku receptes
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Mājas 'Cielaviņa' Latvijas svētku dienai
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
Rūgteni salds kafijas kokteilis svētku mundrumam
Māras Slejas bukstiņputra valsts svētku galdam
Šefpavāra Raimonda Zommera pirmssvētku recepte: 'Osso Buco' ar kartupeļu biezeni
Pelēkie zirņi ar bekonu 'Sudden Lights' gaumē
Recepte no grāmatas: gaisīgā ābolu rulete
Cūku pupas ar žāvētu gaļiņu un saldo krējumu
Ātrā rabarberu kūciņa
Saldās biezpiena bumbiņas jeb pončiki
Skābu kāpostu zupa ar pērļu grūbām
Rabarberu biezenis ar putukrējumu
Recepte no grāmatas: Cukurbeķera 'štopkūkas' ar kakao putukrējumu
Pareizās ķilavmaizītes ar negaidītu, bet patīkamu pavērsienu
Rozā gruboto ar bietēm jeb kā bērniem iemānīt dārzeņus
Rāceni vai kāli? Abus!
Baltās šokolādes krēmsiera kūka ar vīramātes rudens avenēm
Recepte no grāmatas: liellopa gaļas veltnīši
Piparkūku un putukrējuma kārtojums – izsmalcināts deserts svētkiem un ikdienai
Karamelizētu auzu pārslu un biezpiena krēms ar ogu mērci
Maizes zupa ar žāvētiem augļiem un svaigiem āboliem
Zemeņu cepums pēc 1977. gada pavārgrāmatas
Smalki kapāts un ar burkāniem. Vilītes rasols
Ko celt galdā 4. maijā? Katram neatkarības atjaunošanas gadam – pa receptei
Miltu buberts kā pie vecmāmiņas
Īstas štopkūciņas no 60. gadu saimnieču repertuāra
Latgales kļockas – leģendārs saldēdiens
Jaunā gada pīles cepetis
1
2
3
4
5
1. lapa no 5