Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vīnogu kauliņu eļļa
Asā jāņogu mērce grilētu ēdienu papildināšanai
Čedaras siera vafeles ar grilētu vistu, halapenjo un marinētiem gurķiem
Cepeškrāsnī cepti burkānu čipsi
Paipalu cepetis greznām svētdienas pusdienām
Ķiploku pasta ziemas krājumiem
(1)
Ceptā jogurta kūka ar burkānu biskvītu un kokosriekstu putukrējumu
Rabarberu un zemeņu salsa
Melleņu kūka bez cukura un olām kaloriju skaitītājiem
(3)
Ātrie turku zirņu salāti ar tomātiem, papriku un dīgstiem
Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci
Krāsnī cepti saspiestie kartupeļi
Eklēri ar šokolādes krēmu, glazūru un ogām
Cepta prosa austrumu gaumē – ar olām, burkāniem un zirnīšiem
Lēni vārīta forele ar meža aveņu medus gurķi, alus želeju un foreles ikriem
(1)
1
1. lapa no 1