Bailes no VDK un jēga: ko sērijā 'Maisi vaļā' izgaismoja un neatklāja 'Delfi TV ar Jāni Domburu' (52)
'Maisi vaļā': 'Ernests' ziņo par 'Lielo mēmo', ērģelnieks Kalējs par vervēšanu: 'Vajadzēs spēcīgu aizmuguri' (78)
'Maisi vaļā': Aģents 'Ēriks' ziņo par PSRS noniecinošu teātra frizieri; režisors Lūriņš – tas viss ir 'feiks' (124)
Maisi vaļā: 'Uģis' ziņo par intīmiem apstākļiem, 'Svetlova' par 'Labvakar' žurnālistiem, Inkēns: 'Nepiedalos spēlē' (papildināta) (110)
'Maisi vaļā': 'Simants' ziņo par mātes tikšanos un novēroto zinātnieku; Rūmnieks: 'Pasmieties un aizmirst' (126)
'Maisi vaļā': mācītājs Ludviks par safabricēto lietu un VDK iefiltrēšanos: 'Bijām naivi un pārdroši' (73)
'Maisi vaļā': mācītājs Plāte par VDK 'nagu maucējiem', šantāžu un mocībām tēva dēļ un grēku nožēlas trūkumu (90)
'Maisi vaļā': 'Jautāju: varbūt doties prom, kā to jau izdarījuši citi?' – Juris Rubenis par čekas vajāšanu (81)
'Maisi vaļā': 'Tolaik domāju, ka visi mācītāji Latvijā sadarbojas ar čeku,' – atbild Juris Cālītis. Pilns ieraksts (76)
'Es to uzskatu par sevis atpazīšanu' - Juris Cālītis vērtē 'čekas maisu' faktoru baznīcā un sabiedrībā (75)
Maisi vaļā: 'Orions' ziņo par vācu konsulu, bijušais 'Dzintarkrasta' vadītājs Ūdris vaino pārcentīgu kolēģi (77)
'Maisi vaļā': 'Aglija' ziņo par bēgli no PSRS, ārste atpazīst dermatologu Ķīsi, tiesa spriež - nav sadarbojies (91)
'Maisi vaļā': VDK aģenti novērš jaunieša plānu par neatkarīgu žurnālu; Lemešonoks: ziņoju, bet nesabotēju (67)
'Maisi vaļā': Dainis Lemešonoks atbild, kā kļuva par VDK aģentu 'Namejs' un vai naktīs guļ mierīgi (225)
'Maisi vaļā': Čekas vervētie 'rozentāļos' – Začests: 'Nenoliedzu', Ābols: 'Piekritu, bet neziņoju' (70)
'Maisi vaļā': 'Aleksandrs' ziņo par 'Radio Brīvība' žurnālistu; Jakovļevs: ar VDK kontaktējos, nebiju aģents (74)
'Maisi vaļā': Aģents 'Lejiņš' nodod čekai 'šizofrēniķa' vēstuli; arhitekts Dripe to sauc par 'tehnisku kļūmi' (198)
'Maisi vaļā': 'Nikolajs Pētersons' ziņo par 'kaujiniecisko' mācītāju Jēkabsonu. Lakučs: 'Par to man jautāja.'
'Maisi vaļā': 'Nikolajs Pētersons' ziņo par 'kaujiniecisko' mācītāju Jēkabsonu. Lakučs: 'Par to man jautāja.' Pilns ieraksts (73)
'Maisi vaļā': 'Nikolajs Pētersons' ziņo par biedriem no 'Zīles', britu spiega dēlu un studentiem (79)