Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Bioloģiskā pārtika
Video: Tas nav ne dārgi, ne sarežģīti. Bio izaicinājuma 10. diena
Video: Varbūt šodien negatavojam mājās? Bio izaicinājuma 9. diena
Video: Lielais ģimenes kārums – gatavojam bio lazanju. Bio izaicinājuma 8. diena
Video: Ēst bioloģiski dabā un bez cukuriņa. Bio izaicinājuma 7. diena
Video: Ēdam bio, bet ar ko mazgāt un mazgāties? Bio izaicinājuma 6. diena
Video: Bioloģiskās pārtikas karstie punkti Rīgas centrā. Bio izaicinājuma 4. diena
Video: Kā Legzdiņu-Stepiņu ģimeni uzņēma bioloģiskajā saimniecībā. Bio izaicinājuma 3. diena
Kas ir Bio izaicinājums, un kāpēc par to ir jārunā ne tikai virtuvē
Klikšķa attālumā – kā kļūt par Bio izaicinājuma dalībnieku?
Cilvēks orķestris ar zaļo zvaigzni – šefpavārs Ēriks Dreibants
No lauka glāzē: kā saimnieko zaļākajā bārā Latvijā
(1)
Prieks skaidrā prātā, sēņu mānija un citas tendences pārtikas tirgū
Kā pazīt kvalitatīvu gaļu. Skaidro saimnieks Gunārs
Vai uz aci var pazīt bio ābolu? Zalāns meklē atbildes
Kā aug bio broileri. 'Karotīšu' stāsts
Ragi, ganības un siers. 'Birznieku' Jāņa stāsts
Pasaule, kas smaržo pēc kumelītēm. Ginta un Marikas stāsts
Zaļās lapiņas stāsts par bio pienu. Inese no 'Bļodiņām'
Kas vieno sliekas un brokastis? Māra un Zanes stāsts
Miljons hektāru? Ko atklāj bioloģiskie fakti
Ar bio dārzeņiem uz 'tu'! Saimnieka Gustava stāsts
'Mans BIO grozs' – zaļās lapiņas stāsti par labu pārtiku
Sešas no deviņām kritiskajām robežām pārkāptas – planētas 'veselība' apdraudēta
(3)
23. septembrī – priekšroka bioloģiskai pārtikai!
Kā pilsētniekam tikt pie bioloģiskiem Latvijas lauku labumiem
(4)
Vai, Eiropai pārejot uz 100% bio pārtiku, pazudīs kokakola?
(7)
Lauksaimnieks: Kas kopīgs skolu ēdināšanai un valsts drošībai
Ko mums māca ģenētiski modificēts tomāts?
Nozare, kurā esam soli priekšā Igaunijai un Lietuvai – bioloģiskā pārtika
Tuvāk dabai – tuvāk veselībai. Jauni pētījumi par pārtikas ietekmi uz cilvēku
1
2
1. lapa no 2