Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vasaras ēdienkarte
Kabaču bums: brokastīs, pusdienās, ziemai un kaimiņam
Ogu laiks min uz papēžiem! Receptes iedvesmai, kur tiek izmantoti vasaras 'dārgakmeņi'
Zemeņu garša ilgākam laikam: saldēšana, konservēšana un kaltēšana
Domāti ātrai apēšanai – 12 versijas mazsālītiem gurķīšiem
24 dzērieni tveicīgajām vasaras dienām, kad par ēšanu grūti pat domāt
Bez smaguma sajūtas – 21 salātu recepte tveicīgām dienām
Ne tikai biešu: auksto zupu receptes, kas veldzēs visu vasaru
Labāka brīža vairs nebūs nekad: paēst no saules un salātiem
Karstākā diena Latvijā: vietējo tomātu triumfs un aukstās zupas renesanse
Restorāna cienīgas pusdienas uz grila – siers un kabacis
Vasaras ogu lielā parāde: plātsmaizes, kūkas un citi gardumi augusta svinēšanai
Recepte no grāmatas: persiku sacepums ar drumstalām
Ķirsi uz tortes, pabīdies, princese Avene nāk!
Vēlās brīvdienu brokastis – pankūku kalni ar ogu krellēm
Kabaču sezonas spožums un posts
Foto: Cūku pupas, zemenes, cukurzirņi un citi lauku labumi Nakts tirgū
Gaileņu laika ēdienkarte: mēli var norīt
Aukstā tomātu zupa ar arbūzu un Tabasko piešprici
Uz šķīvja jūlijs: dārzu un mežu labumi no rīta līdz vakaram
Puķkāpostu gardās vasaras mandalas – no brokastīm līdz vakariņām
Karbonāde ar pufīgu siera cepurīti 'Jautrā brieža' gaumē
Īsa pamācība slāpju dzesēšanā
Ziemeļa svētki saldētavā: no kafijas līdz mohito
Jāņu nedēļas nogales superēdieni: spirdzinošas, sātīgas un latviskas garšas
Nacionālais ēdiens šašliks. 55 receptes sulīgai gaļai un labākajām marinādēm
81 atbilde uz jautājumu: 'Mammu, kas būs pusdienās?'
Iekod ribās! 19 sulīgas receptes leģendārām vasaras ballītēm
Rabarberu ķīselis ar pienu
Ēdiens folijas mētelītī: plusi, mīnusi un knifiņi izcilam rezultātam
Mazsālīti gurķīši. Pārbaudītas receptes kraukšķīgam vasaras sākumam
1
2
1. lapa no 2