T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Virtuves knifi
Seši praktiski padomi nelielas virtuves iekārtošanai
10 populāru ēdienu gatavošanas mītu atmaskošana. Patiesība vai maldi?
Sacukurojies medus – kā 'glābt' un ko ar to iesākt?
(3)
Kā pareizi pagatavot kupātus, lai tie nebūtu sausi un nesasprāgtu?
(1)
Klauvēt, ostīt, novērot – kā atrast vissulīgāko un saldāko granātābolu?
Kā pagatavot ideālu buljonu un ko tajā 'peldināt'? 31 atkārtošanas vērta recepte!
Kā izglābt pīrāgus un citus rauga mīklas gardumus? Pārbaudi raugu!
Kāpēc baklažāni un kabači pirms gatavošanas jāiesāla?
Visu laiku labākā. Vistas zupa 27 variācijās
Viens produkts – vairāki ēdieni. Ietaupām laiku un naudu!
Kā pagatavot plaša pielietojuma pupiņu sagataves ziemai un cik tas izmaksā
Netradicionāli kartupeļu izmantošanas veidi un gatavošanas triki
Knifiņš, lai mājas upeņu liķieris izdotos īpaši gards
Knifiņi tomātu uzglabāšanai, lai tie būtu svaigi un gardi ilgāk
Pārbaudīti triki, kā nogatavināt slinkus tomātus
Ko darīt, lai gurķīši būtu kraukšķīgi? Mārrutka lapas un citi konservēšanas knifiņi
11 biežākās kļūdas, ko pieļaujam gatavojot
Kā ķiršus saglabāt svaigus un sulīgus ilgāk
Ciets baltums, mīksts dzeltenums. Kā tikt pie perfektas brokastu olas?
Zemenes, saldās un kaprīzās princeses: kā tās ilgāk saglabāt svaigas?
Ēdiens folijas mētelītī: plusi, mīnusi un knifiņi izcilam rezultātam
Laime, ko var apēst: ceriņu cukurs, sīrups un pankūkas
Neliec cepeškrāsnij gaidīt! Četri veidi, kā sviestu ātri dabūt mīkstu
Kāpēc saldais krējums nekuļas? Kūku meistares knifi ideālam putukrējumam
Kā pagatavot perfektu olu kulteni: deviņi soļi līdz izcilām brokastīm
Kā izvārīt perfektus rīsus?
Kā vārīt Lieldienu olas, lai tās būtu drošas ēšanai?
Ko es daru nepareizi? Kūku meistare Ilze Kupča komentē biežākās cepēju kļūdas
Maģiskie 180 grādi: cepšanas ideālā temperatūra un citi pavāru knifi
Panna kā jauna? Tīrīšanas knifi, ko vērts izmēģināt
1
2
1. lapa no 2