Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ēdiens ar stāstu
Slinkais 'Napoleons' un kartupeļu omlete – 10 populārākās 'Tasty' receptes 2023. gadā
Virtuves sarunas: Nekad neatstāt tukšu to vietiņu plauktā, kur jāstāv lauru lapām
Skaistā, kraukšķīgā kartupeļu kūka – 'Pommes Anna'
(1)
Apēst varavīksni. Kādēļ ir svarīgi ēst daudzkrāsainu ēdienu?
Patiks ne tikai Bārbijai – 16 idejas rozā vakariņām
Ogu laiks min uz papēžiem! Receptes iedvesmai, kur tiek izmantoti vasaras 'dārgakmeņi'
Vēstule no virtuves. Sievas problēma: vīrs nu nekādi neēd modernos ēdienus
(6)
No pavāra tie prasa pavisam maz! Pavasarīgu salātu kolekcija, ko baudīt pie grilētas gaļas
Vēstule no virtuves: vienkārša ēdienkarte Baltā galdauta svētkiem
(2)
Lielākie veselīga uztura izaicinājumi – pietiekams ūdens, augļu un dārzeņu patēriņš
Noskaidrota Latvijas 'īstā' garša – zirņi ar speķi un rupjmaize ar sviestu
Biezpienmaize, konservējumi un auzu krēms – 10 populārākās 'Tasty' receptes 2022. gadā
Brendija autiņos tīta, ceturtdaļgadsimtu pārbaudīta – adventes laika kūka
Mājās gatavota pasta – laba ideja vai lieka laika šķērdēšana?
Brilē krēma vectētiņš flāns. Tikpat gards, bet vieglāk pagatavojams
Eļļa ar, ko apēst visu – kā zupu, tā saldējumu
Ar retro busiņu pēc uzvaras. Kā 'Vīnkalni' brauca picas cept Minhenē
Latviešu vasabi – mārrutki
Konditorejas 'mazā, melnā vakarkleita' – auzu pārslu cepumi
Autentiskie Valmieras salāti. Gatavo valmieriete
Brilē krēms – franču virtuves klasika. Pagatavot vienkāršāk, nekā šķiet
Noskaidrots 'Tasty' ātro vasaras recepšu konkursa uzvarētājs: mammas un dēla kopdarbs
Kā no jogurta pagatavot gardas siera bumbas
Rolbiskvīts, kas nepievils! Gadsimtu sena recepte
Kara laikā dzimušais deserts – krambls
Vistas sautējums no Gruzijas – čahohbili
1
1. lapa no 1