Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vilīte gatavo
Brendija autiņos tīta, ceturtdaļgadsimtu pārbaudīta – adventes laika kūka
Recepte no grāmatas: poke bļoda, pa spēkam pat vismazākajiem
Recepte no grāmatas: sildošais un sātīgais 'Alises karijs'
Recepte no grāmatas: liellopa gaļas veltnīši
Recepte no grāmatas: grauzdiņi ar olu pastu
Burkānu biezzupa ar ingveru, kas silda un aizgaiņā saaukstēšanos
Rudens garšu meistarklase ar asiem nažiem un labām pannām
Recepte no grāmatas: rīvētu kartupeļu un siera pankūkas
Recepte no grāmatas: gardā burkānu torte ar krēmsieru
Recepte no grāmatas: kartupeļu klimpas – ņoki
Rudens ievārījums no visa, kas mājās pieejams
Recepte no grāmatas: sīpolklopsis
Recepte no grāmatas: ābolu kronīši
Recepte no grāmatas: vislabākā siera un ķiploka maize
Recepte no grāmatas: Nost ar rasolu!
No pudeles lejamās plānās pankūkas
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Ekonomiskais pesto
Recepte no grāmatas: salāti no Nicas
Recepte no grāmatas: 'muļķu drošā' fokača ar tomātiem
Recepte no grāmatas: persiku sacepums ar drumstalām
Recepte no grāmatas: Gruzijas salāti ar valriekstu pastu
Recepte no grāmatas: sojas mērcē marinētas gailenes ar upenēm un jaunajiem kartupeļiem
Recepte no grāmatas: libāniešu ēdiens – grilēta kafta
Recepte no grāmatas: biezpiena plāceņi ar ogu un čia sēklu mērci
Recepte no grāmatas: siera mērce bez siera līdzdalības
Speķpīrāgu alternatīva – Fetas siera mafini
Recepte no grāmatas: zivs rabarberu lapās
Zemeņu cepums pēc 1977. gada pavārgrāmatas
Recepte no grāmatas: Ceptu gurķu salāti, ko baudīt ar aukstu džinu
1
2
1. lapa no 2