Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ziemas krājumi
Atvadies no vītušas un mīkstas paprikas. Kā to ilgāk saglabāt svaigu?
Kā pareizi kaltēt piparmētras, nepieļaujot nopietnu, bieži izplatītu kļūdu?
Latvijas rudens rūgtā sirsniņa dzērvene. Kā to visgardāk pagatavot?
Īsa pamācība kāpostu skābēšanā
Rudens kvartets – aronija, plūškoks, pīlādzis un smiltsērkšķis
Rudens ievārījums no visa, kas mājās pieejams
Maigum, tavs vārds ir bumbieris! Cepts, vārīts un svaigs
Rudens ierindnieki burkāni: no zupām līdz kūkām un Ulda uzvārda pielaikošanai
Skābēšana – laba ideja, kā nelaist zudībā zaļos tomātus
Vīriešu zaptes ārzemju brālēns – čatnijs
Zilās plūmes par īpaši labu cenu: 26 fiksās idejas, kā to izmantot
Kā pagatavot plaša pielietojuma pupiņu sagataves ziemai un cik tas izmaksā
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Zupu sagataves ziemas krājumiem: ietaupām laiku un naudu
Kā vislabāk saglabāt kabačus gardām ziemas maltītēm
Gurķu skābēšana soli pa solim
Ezīt, ievārījumu atnesi? Avenes ziemas krājumiem
Ziemas krājumiem un ne tikai – virtuves ierīces, kas noderēs ogu laikā
Gaileņu sagatave ziemai jeb francūži lepotos
Pārbaudītas metodes, kā dilles vislabāk saglabāt ziemai
Aromātiskais zemeņu – piparmētru ievārījums
1
1. lapa no 1