Pk, 17. janvāris
Tenis, Dravis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Tavam svētku galdam
Septiņi padomi, kas jāliek aiz auss, lai pagatavotu īpaši gardu "Siļķi kažokā"
Justa Sirmā šnicelburgers
Vakariņas pa lēto: krēmīga polenta ar sēnēm
Kā garšīgi pagatavot svētku pārpalikumus? Ducis ideju maltītēm
Šefpavāra Laura Aleksejeva "slinkais" velingtons
Citāds rasols – trīs receptes jaunu garšu meklētājiem
Lienes Zemītes sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistu
Mīksti, bet neizjukuši: kā pareizi vārīt pelēkos zirņus
Cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku sviestu
(1)
"Kažoks" bez siļķes – neparasta salātu rulete svētku galdam
Tradicionālais norvēģu rīsu krēms Ziemassvētku zīlēšanai
Gaļas bumbiņas ar kartupeļu biezeni zviedru gaumē
Rasola alternatīva Holivudas stilā: kā pagatavot kārdinošos Koba salātus
Krāsnī ceptas kartupeļu šķēlītes saldā krējuma mērcē
Foto recepte soli pa solim: Kārtainās mīklas laiviņas ar šampinjoniem un sieru
Lēni gatavots cūkas pavēderes cepetis
Bigošs jeb štovēti kāposti poļu gaumē
Svaigie salāti ar lasi un hurmu
Lēni gatavots cūkgaļas šķiņķa cepetis ar sidru un medus-sinepju glazūru
Knifiņi, lai pīles cepetis svētkos izdotos izcils, un 13 sulīgas receptes
Katlā gatavots cūkas cepetis sīpolu mērcē
Kārtainie suši salāti ar mazsālītu lasi un avokado
(1)
Ar tunci, olām un marinētiem gurķiem pildīti lavaša rullīši
Latviskās siļķmaizītes ar bietēm un biezpienu
Mīksti, bet neizjukuši: kā pareizi novārīt pelēkos zirņus
Cūkgaļas šķiņķa cepetis ar dzērvenēm un portvīnu
Ātrie svētku pīrādziņi bez raudzēšanas
(1)
Gardais teļa gaļas sīpolklopsis
Klasiskie kartupeļu salāti
Cūkgaļas cepetis kraukšķīgā apelsīnu glazūrā
1
2
1. lapa no 2