restorāns, izmelets ēdiens, dārgi
Foto: Shutterstock

Daudziem atvaļinājumā ēdiens nav pašmērķis. Mēs gribam sauli, jūru, skaistu pludmali, majestātiskus kalnus... jebko, izņemot domu par to, kur pēc tam ēdīsim. Bet ko darīt, ja izdomājat nomainīt pieeju un atvaļinājumu "būvēt" ap vakariņām kādā no pasaules labākajiem restorāniem? Vai tas vispār ir iespējams?

To nolēma noskaidrot britu izdevums "Telegraph Travel", kas par atskaites punktu ņēma 50 pasaules labākos restorānus un noteica tuvāko pieejamo datumu maltītei katrā no tiem, pievēršot uzmanību rezervēšanas izmaksām.

Tas atklāja, ka rezervācijas izmaksas ir paredzami (un saprotami) augstas, taču daudzos pasaules labākajos restorānos ir pārsteidzoši daudz brīvu galdiņu – pavasarī un vasarā daudzos ir brīvas vietas, daži piedāvā rezervācijas pat uz nākamo nedēļu. Tikai neliela daļa restorānu ir aizņemta uz nenoteiktu laiku.

Šajā rakstā apkopots viss, kas jums jāzina par galdiņa rezervēšanu kādā no pasaules labākajiem restorāniem jūsu nākamajam atvaļinājumam.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT