O, 24. decembris
Ādams, Ieva
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Praktiski padomi
Svētku galda akcents – dekoratīvas mini maizītes. Atraktīvas idejas viesībām
Mīksti, bet neizjukuši: kā pareizi vārīt pelēkos zirņus
Piecas mīklas svētku galdam: kā tās pagatavot ideāli gardas
(3)
Rasola alternatīva Holivudas stilā: kā pagatavot kārdinošos Koba salātus
Kā aukstos vakarus padarīt siltākus ar ideālu zupas buljonu
Virtuves pamati: špikeris, kā izmantot dažādas liellopa daļas, un 17 receptes
(1)
Sarkanbaltsarkana iedvesma 18. novembra svētku galda klājumam
Mērces gatavošanas ABC – spēle bez striktiem noteikumiem
Kā tu gatavo rasolu? Izvēlēti konkursa uzvarētāji
Kā panākt, lai no veikala atnestās mellenes uzreiz nesapelē
(2)
Greb ķirbi ilgtspējīgi! Ko iesākt ar lielo ogu pēc svētkiem?
12 spocīgi noderīgi padomi Halovīna galda klājumam
10 produkti, ko nav jāsteidzas izmest, tīrot ledusskapi
Latvijas putnkopji izaicina olu lobītājus
Lai fileja nebūtu sausa – piecas marinādes garšīgai un aromātiskai vistiņai
Pieci likumi, kas jāievēro, lai izceptu sulīgas un kārdinoši brūnas vistu akniņas
Kādēļ pārtikas eļļu nav ieteicams pārliet stikla karafē?
Vienkāršais saldais ēdiens – ko pildīt krāsnī ceptos ābolos
Trīs "burvju" sastāvdaļas, kas vistas buljonu padara īpaši labu
(1)
Kad pievienot sāli, vārot pastu?
Kā izcept perfektas kartupeļu skaidiņu pankūkas?
Neko nelaist zudumā! Produkti, ko mazās porcijās sasaldēt un izmantot vēlāk
Vienkārši noteikumi aromātiskas un gardas zupas vārīšanai
Čurkstinām karbonādi: septiņas iesācēju kļūdas, ko labāk nepieļaut
12 idejas, kā saglabāt sēnes ziemai
Kā panākt, lai ievārījums saželētu?
Perfekts olu mīklas biskvīts: divas gatavošanas metodes un idejas izmantošanai
10 vienkārši pagatavojamas mērces šašlikam un citiem grilētiem ēdieniem
Kokogļu, gāzes vai Kamado tipa – kādu grilu izvēlēties?
Kā pareizi un droši pagatavot maltīti uz ugunskura: praktiski padomi un receptes
1
2
3
4
...
70
1. lapa no 70