Foto: Publicitātes foto

Darbošanās virtuvē var būt patiesi aizraujoša un radoša nodarbe, it īpaši, ja tajā iesaistās arī bērni! No oktobra svētdienas rīti kanālā TV3 iesāksies uz ģimeniskas un gardas nots – pie skatītājiem nonāks kulinārijas raidījums"Ralfs gatavo", kurā divi atraktīvi brāļi – 12 gadus jaunais Ralfs un astoņus gadus jaunais Martins izzinās kulinārijas pasauli un izmēģinās jaunas receptes, vēsta TV3.

Ralfs un Martins ir tādi paši puikas kā visi pārējie – viņiem patīk dauzīties, eksperimentēt un uzzināt jaunas lietas. Taču vēl viņiem ļoti patīk gatavot, tāpēc nereti pati labākā vieta jokiem un eksperimentiem izrādās virtuve.

Ralfs pēc dabas ir kārtīgs un atbildīgs, tāpēc parasti uzņemas šefpavāra lomu – izgudro jaunas receptes, atbild par sastāvdaļām un to, lai procesā viss netiktu apēsts. Savukārt Martinam šķiet, ka dzīve ir ballīte, un viņš jebkuru ikdienišķu darbību ir gatavs pārvērst šovā. Kā jau visi brāļi – viņi mēdz gan strīdēties, gan sacensties, gan būt viens otram labākie draugi.

Lai saprastu, kā pārtikas produkti nonāk līdz mūsu galdiem, katrā raidījumā brāļi dosies izzinošā ekskursijā. Viņi dosies ciemos pie pašmāju lauksaimniekiem, ielūkosies ražošanas cehu ikdienas darbā, izpētīs lielveikala aizkulises un mācīsies atšķirt indīgās sēnes no ēdamajām. Tāpat skatītājus gaida dažādi pārsteigumi un atklājumi – citu valstu virtuves iepazīšana, svētku svinēšana un, protams, jaunu, gardu recepšu izmēģināšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!