Sastāvdaļas:
- 150 g grūbu
- 200 g šalotes sīpolu, ļoti smalki sakapāti
- 100 g ķiploku, ļoti smalki sakapāti
- 150 ml baltvīna
- 200 ml saldā krējuma
- 6 zaļi sparģeļi, nomizoti un sagriezi ļoti plāni
- 2 svaigi topinambūri, sagriezti ļoti plānās ripiņās
- ķirbis, vislabāk - spilgti oranžais, ļoti mazos kubiciņos
- 150 g Parmas siera, sarīvēts
- 500 ml vistas buljona, karsts
- jūras sāls
- melnie pipari
- 2 lauru lapas
- svaiga timiāna lapiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit