Sastāvdaļas:
- 4 seleriju kāti;
- 1 vidēji liels gurķis;
- 4 tējkarotes citrona sulas;
- 800 g svaigu tomātu biezeņa;
- Šķipsniņa sāls;
- 4 pavasara sīpolloki;
- 1 tējkarote malta ingvera;
- 1 burkāns.
Pagatavošana:
1. Nomizo, sagriež un sablenderē selerijas kātus;
2. Gurķus un citrona sulu sablenderē viendabīgā masā un sajauc ar selerijas masu;
3. Tomātus, sāli, sīpollokus un ingveru arī ieliek blenderī un sablenderē līdz viendabīgai masai.
4. Pagatavoto, krēmīgo dzērienu ielej stikla glāzēs un dekorē ar sagrieztā burkāna strēmelēm.
5. Kokteiļa pagatavošana aizņems vien nieka 15 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit