selerija sieviete zaļumi eko slow food woman
Foto: Shutterstock
Nereti izdaudzinātais pavasara nogurums, kurš pēc ilgās ziemas pārņem cilvēka organismu, atņem rīta mundrumu. BBC Food pavāri piedāvā kokteili, kurš atmodinās pat vislielāko guļavu un iedos krietnu spēka devu pusei dienas.

Sastāvdaļas:

  • 4 seleriju kāti;
  • 1 vidēji liels gurķis;
  • 4 tējkarotes citrona sulas;
  • 800 g svaigu tomātu biezeņa;
  • Šķipsniņa sāls;
  • 4 pavasara sīpolloki;
  • 1 tējkarote malta ingvera;
  • 1 burkāns.

Pagatavošana:

1.     Nomizo, sagriež un sablenderē selerijas kātus;

2.     Gurķus un citrona sulu sablenderē viendabīgā masā un sajauc ar selerijas masu;

3.     Tomātus, sāli, sīpollokus un ingveru arī ieliek blenderī un sablenderē līdz viendabīgai masai.

4.     Pagatavoto, krēmīgo dzērienu ielej stikla glāzēs un dekorē ar sagrieztā burkāna strēmelēm.

5.     Kokteiļa pagatavošana aizņems vien nieka 15 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!