8135494
Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti, stāvot virtuvē, mēs sevi mokām ar jautājumu – kā gan pavāriem izdotas tik veikli pagatavot dažādus sarežģītus ēdienus? Ar saviem virtuves noslēpumiem dalās restorāna "Bibliotēka N°1" šefpavārs Māris Jansons.

Naži

Naži ir pavāra galvenie darba rīki. Ir ļoti svarīgi, lai nazis būtu ērts lietošanā un pietiekami ass. Jansons iesaka nežēlot naudu, iegādājoties nazi. Pavāra labākais palīgs ir ērts nazis, kurš gatavots no  masīva tērauda. Šāds nazis maksā apmēram 30 latus. Labu nazi nevajadzēs bieži asināt un tāds kalpos pat desmit gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!