6
Foto: Publicitātes foto
"Tā ātrā ēšana mūs lēnām nogalina!" – šis pavāra Mārtiņa Rītiņa teiciens jau folklorizējies. Tā kā mirt pirms laika neviens nav noskaņots, cilvēki tomēr meklē iespējas ēst tā, lai dzīve būtu gana gara un vēlams – labu garšas piedzīvojumu pilna. Taču kā panākt to, ka ēdiens ir pagatavojams ātri, bet joprojām ir gards un veselīgs? Šādas iemaņas ir ne katram, tāpēc pēdējā laikā cilvēki pulcējas īpašos ātrās ēst gatavošanas semināros.

Ātri, ātri, ātri un.... garšīgi

Viens pēc otra noteiktā laikā semināra telpās sapulcējas cilvēki. Šodien te paredzēts Veģetārā uztura skolas "Vegus" ātri gatavojamo ēdienu seminārs. Telpas gaisā valda tāds garšvielu aromāts, ka vēders nevilšus saraujas. Sajūta, ka gribās ēst, bet nav laika ilgi gatavot, te ir pazīstama katram. Uz semināru sapulcējušās astoņas dāmas un viens kungs. Drīz atklājas, ka virtuves zinību meistarības pakāpe te katram ir ļoti atšķirīga. Tomēr kopumā visi ir amatieri - mīļotāji. Cilvēki, kas vēlas par uztura gatavošanu uzzināt vairāk. Ir veģetārieši un ir arī gaļēdāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!