Pārtika, augļi, zaļumi
Foto: PantherMedia/Scanpix
Pētījumos atklāts, ka veselīgu produktu izvēlēšanās maltītes sākumā novērš nepārdomātu našķošanos un pārēšanos tās laikā. Īpaši efektīva ir augļu apēšana, vēstī "Daily Mail".

Pētnieki novērojuši, ka izsalkušiem cilvēkiem ir tendence savu šķīvi piepildīt pēc iespējas ātrāk, neraugoties uz produktu veidu. Tādējādi veselīgas pārtikas, piemēram, augļu vai bezpiedevu jogurta novietošana pieejamākā vietā cilvēkus varētu mudināt ēst veselīgāk.

Tādējādi tiktu uzņemtas ne tikai vairāk barības vielu un vitamīnu, bet arī izpaliktu taukainu produktu pārmērīga lietošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!