Jameson ballīte Kalnciema kvartālā - 31

Par godu pasaulslavenā īru viskija Jameson šķirnes Select Reserve ienākšanai Latvijas veikalos un smalkākajos restorānos ceturtdien, 7.novembrī, Kalnciema kvartālā notika īpaša ballīte.

Vakara gaitā viesi ne vien degustēja īpašo produktu, bet arī iepazina viskija mucu dedzināšanas mākslu, baudīja Mārtiņa Sirmā gatavotos ēdienus, ļāvās grupas "Dzelzs vilks" mūzikai, kā arī iepazina vēl nebijušu kokteiļu gatavošanu bārmeņu "Biezpiens un Rozīne" vadībā.

Lai viesiem izklāstītu Jameson Select Reserve unikalitāti, uz pasākumu bija ieradusies slavenā īru viskija vēstniece Kerolaina Magvaira. Pirms detalizētas garšas, smaržas un citu viskija nianšu degustācijas vēstniece izklāstīja produkta radīšanas stāstu. Proti, šo īru viskiju ražo tikai vienu reizi gadā, izmantojot īpašus miežus no viena lauka. Jo unikālāku šo produktu padara fakts, ka visa Jameson darītava uz trijām nedēļām tiek nodota četru meistaru rīcībā, kuri ir atbildīgi par tik svarīgu komponenti kā dzēriena garšas bagātināšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!