Franču tirdziņš Berga Bazārā - 25
Foto: DELFI
Francijas garšas nedēļas ietvaros sestdien, 23.novembrī, iemīļotais Berga bazāra tirdziņš uz vienu dienu bija pārvērties par nelielu Parīzes tirgus laukumu.

Franču klasikas un akordeona mūzikas pavadījumā ikvienam bija iespēja iegādāties jau iecienītos produktus no Latvijas laukiem, ļauties vairāku pavāru un tirgotāju sarūpēto franču gardumu vilinājumam.

Vēlo brokastu jeb branču meistars Chez Marcel apmeklētājus lutināja ar īstām crepes – plānajām pankūkām ar dažādiem pildījumiem, apetīti rosinošo uzkodu quiche, bet šefpavārs Kārlis Celms tirgus dienā piedāvāja īpašu ēdienkarti, franču ēdienus no Latvijai raksturīgiem produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!