Foto: DELFI Aculiecinieks
Pavisam nejauši piektdien, 24.janvārī piedalījos pazīstamā šefpavāra Mārtiņa Sirmā kulta ēdienu kopāgatavošanas meistarklasē restorānā "3 pavāri". Savā meistarklasē Sirmais kopā ar klātesošajiem gatavoja četrus ēdienus no norvēģu, gruzīnu, grieķu un turku virtuves.

Norvēģijas virtuvi pārstāvēja mazsālīts un ābelēs kūpināts Norvēģijas lasis. Mani ļoti pārsteidza tas, ka lasi var kūpināt arī mājas apstākļos, izmantojot pavisam vienkāršu ierīci.

Tradicionālo gruzīnu gavēņa pupiņu Lobio garšu neizdosies aprakstīt vārdos, cik neparasti to garša saspēlējās ar mērci un garšvielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!