Foto: Shutterstock
Katrai dienai sava garša, katram mēnesim savi vēderprieki! Manā virtuvē februārī valda saldi, stipri un sildoši aromāti un garšas - bargajā salā meklējam papildu siltumu, tādēļ biežāk cepam pankūkas, vārām biezputras un tumīgas, stipras zupas, kā arī gatavojam krēmīgas mērces.

Kāda ir tava februāra garša, lasītāj? Kas ir tas ēdiens vai dzēriens, kas tev saistās ar gada īsāko, bet aukstāko mēnesi? Pastāsti to citiem, uzraksti savu labāko februāra ēdiena recepti un ar foto līdz 14.februārim sūti uz e-pastu receptes@delfi.lv, neaizmirstot norādīt arī savu vārdu un kontaktinformāciju. Interesantāko recepti noteiks redakcijas izveidota žūrija un uzvarētājs saņems vērtīgu un noderīgu balvu - "Ballarini" pannu, ko dāvina trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls "Rito"!

 "Ballarini" Taormina panna derēs visām plīts virsmām, ieskaitot indukcijas plītis. Izturīgais silikona rokturis ļauj pannu izmantot arī cepeškrāsnī. Izcila kvalitāte tiek garantēta 10 gadu garumā. Panna ražota Itālijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!