""Mežpils Tumšais" ir tumšā alus šķirne, ar patīkamu karameļiesala un apiņu aromātu un izteiktu pēcgaršu, kurā dominē rūgtums. Alus brūvēšanā izmanto trīs dažādus iesalus - gaišo, karameļiesalu un tumšo iesalu -, lai iegūtu tieši šai šķirnei raksturīgo, bagāto aromātu, garšas pilnību un piesātināto krāsu," stāsta alus darītavas galvenais alus meistars Valdis Čunka. Viņš arī atzīst, ka šo alu ieteicams baudīt atvēsinātu - 12 grādu temperatūrā.
Lēmums radīt tumšo alus šķirni, ko piedāvāt tikai bāros un restorānos, ir rūpīgi pārdomāts, jo alus baudīšana ārpus mājām pēdējo četru gadu laikā kļūst arvien ierastāka, skaidro "Aldara" mārketinga vadītāja Aiga Dzene.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit