Jaunais restorāns būs esošā restorānu tīkla "Tex-Mex" atdzimšana jaunā veidolā, kurā tiks piedāvāti gan visiem zināmi, gan pavisam jauni, vēl nebijuši tex-mex pavāru mākslas ēdieni, kas apvieno labākos ēdienus no Teksasas un Meksikas reģionu virtuves. Restorāna ēdienkartes veidošanā piedalījies raidījuma "Mūsdienu Latvijas garša" finālists Artūrs Freibergs, kurš papildinājis ēdienkarti ar īpaši pikantiem tex-mex virtuves ēdieniem. Lai arī ēdienkartes pamats joprojām būs ASV un Meksikas robežā radusies virtuve, kā arī citu šo valstu reģionu gastronomiskie sasniegumi, taču piedāvājums būs krietni plašāks. To papildinās dažādu svētku speciālās ēdienkartes, tāpat arī attiecīgajai sezonai raksturīgās receptes.
Atšķirībā no esošajiem "Tex-Mex" restorāniem – "TEX-MEX Republic" apmeklētāji varēs baudīt Latvijā plašāko burritos piedāvājumu, kas būs jaunā restorāna firmas zīme. Tāpat piedāvājumā būs oriģināli Teksasas burgeri Latvijā, ar pašceptu maizi un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm, kas piešķirs tiem īpašas garšu sajūtas baudījumu. Restorāna meistardarbs būs izcilu grilētas gaļas ēdienu izvēle – nevainojami steiki, mutē kūstošas ribiņas un pikanti vistas spārniņi.