Foto: Shutterstock
Ja vēlies uzlabot veselību un iegūt slaidāku augumu, nepakļaujies ātrās ēdināšanas un pusfabrikātu industrijas diktātam - maini savu ikdienas ēdienkarti un aizstāj kaitīgos zemas uzturvērtības pārtikas produktus ar veselīgākām un garšīgām alternatīvām, mudina eksperti.

Latvijas Jūras medicīnas centra uztura speciāliste Liene Sondore atzīst, ka neveselīgas ēšanas dēļ mūsu valstī arvien vairāk cilvēku cieš no liekā svara un dažādām kaitēm, tāpēc jautājums par veselīgākiem aizstājējproduktiem kļūst arvien aktuālāks.

"Ja, izvēloties ikdienas uzturu jomā rīkojamies saprātīgi un zinoši, ikviens no mums var iegūt sev atbilstošu svaru, labāku pašsajūtu un veselību," uzsver eksperte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!