Foto: Publicitātes foto
Pavārs un TV kulinārijas projekta "Mūsdienu Latvijas garša" finālists Artūrs Freibergs turpina sevi pierādīt jaunā, šoreiz ļoti meksikāniskā ampluā – viņš ir topošā restorāna "Tex-Mex Republic" ēdienkartes autors.

Artūra hobiji un intereses ir ceļošana, kulinārija un, kā pats atzīst, visa jaunā un nepazīstamā apgūšana. Tieši tāpēc restorāna "Tex-Mex Republic" ēdienkartes izveidošana ir gluži kā sava vaļasprieka īstenošana. "Man ļoti patīk izaicinājumi, tāpēc darba sākšanu vēl neiepazītajā Teksasas – Meksikas kulinārijas plašumā uztvēru kā patīkamu piedzīvojumu. Būtiski, ka, veidojot restorāna ēdienkarti, varēju pilnveidot sevi, tajā pašā laikā, palīdzot restorānam attīstīties," stāsta Artūrs.

Artūrs Freibergs ir biedrības "Pavāru klubs" valdes loceklis un kārtīgs Latvijas virtuves patriots, tomēr viņš augstu vērtē citu pasaules daļu gastronomiskās tradīcijas un pārzina tās praksē. Restorāna "Tex-Mex Republic" ēdienu gatavošanas stils ir veidojies, saplūstot ASV Teksasas štata un Meksikas ziemeļdaļas kulinārajām tradīcijām, kas ar Artūra īpašo talantu veiksmīgi integrēts arī Latvijas garšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!