"Jubilāres mīļākais ēdiens ir suši, īpaši iecienīta ir skumbrija ar etiķi un tvaicētiem rīsiem", stāsta Okada, "Viņa to ēd vismaz reizi mēnesī."
Japāņu ilgdzīvošanas noslēpums atklāts jau pirms laba laika - uztura speciālisti to pamato ar veiksmīgo veselības aprūpes sistēmu Japānā, kā arī veselīgo uzturu - japāņi ēd daudz zivis, rīsus, dārzeņus un augļus.
Kā jau zināms, zivīs ir vērtīgās Omega-3 taukskābes, kas labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu darbību, uzlabo locītavu darbību un palīdz ādai saglabāt veselīgu izskatu.
Ja vēl neesi izdomājis, ko šovakar vēlies pagatavot, tad iesakām padomāt par suši.
Suši ar avokado un lasi
Siltie suši ar austersēnēm, gurķi un burkānu
Plāno pankūku rullīši ar pildījumu jeb 'latvju suši'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit