Foto: Publicitātes foto
Ekskluzīvais un ekstravagantais projekts "Dinner in the Sky" startēja 2006.gadā Briselē, piedāvājot neparastu garšas piedzīvojumu īstiem gardēžiem - izcila šefpavāra sagatavotu maltīti, paceļoties augstu virs zemes un izbaudot ne vien īstas delikateses, bet arī adrenalīna pieplūdumu. Jau tajā pašā gadā "Dinner in the Sky" ieguva prestižā izdevuma "Forbes" atzinību un tika iekļauts pasaulē labāko restorānu sarakstā. Kopš tā laika neparastā gardēžu atrakcija ir viesojusies 45 dažādās pilsētās visā pasaulē, ieskaitot Londonu, Lasvegasu, Dubaju, Helsinkus, Viļņu, Rīgu, Kijevu u.c.

"Dinner in the Sky" darbojas tikai vasaras sezonā, atbilstoši projekta autoru un īpašnieku koncepcijai restorāns ikvienā pilsētā tiek novietots tā, lai piedzīvojuma dalībnieki, paceļoties 30 līdz 50 metru augstumā varētu vērot vislabāko skatu uz pilsētu - kas gan varētu būt romantiskāk un aizraujošāk?

Ik nedēļu restorāns pārvietojas uz nākamo pilsētu vai valsti, ļaujot aizvien jauniem un jauniem neparastu sajūtu meklētājiem baudīt izcilu ēdienu un dzērienus salīdzinoši ekstrēmā atmosfērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!