"Dienas laikā ieteicams izdzert vienu līdz trīs glāzes svaigi spiestas sulas, turklāt tā spēs aizstāt pat otrās brokastis vai launagu. Taču jāatceras, ka sulas ir koncentrēts produkts un tās nav ieteicams lietot neierobežoti," stāsta uztura speciāliste Liene Sondore.
Gatavojot svaigu sulu kokteili, jāatceras, ka par "pamatu" jāizvēlas viena veida dārzeņa vai augļa sula, aptuveni 100 ml apjomā. Savukārt pārējās sastāvdaļas iespējams pievienot pēc izvēles, pa 50 miligramiem katru. Laima un citrona sulu vēlams pievienot ne vairāk kā 20 ml, jo tā ir ļoti spēcīga un koncentrēta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit