Jau vairākas nedēļas turpinās Lielais gavēnis, kad liela daļa no mums nododas miesas un prāta attīrīšanai, atsakoties no trekniem ēdieniem un neveselīgiem našķiem un aizstājot tos ar liesākām maltītēm. Lielveikalos ir audzis pieprasījums pēc dārzeņiem, augļiem, sēnēm, bet ēdināšanas iestādēs cilvēki biežāk izvēlas baudīt veģetārus ēdienus.
"Šāda tendence vērojama arī mūsu restorānā, tāpēc esam radījuši daudzveidīgu gavēņa ēdienkarti, kas patīkami pārsteigs pat visprasīgāko gardēdi," pastāstīja Rīgas restorāna "Aqua Luna" pārstāve Jeļena Kašina.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit