Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Marta nogalē, no 25. līdz 28.martam, Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā jau desmito gadu norisinājās gastronomijas izstāde "ExpoHoReCa" un pavāru konkurss "Baltijas kulinārijas zvaigzne". Šogad Latvijas pārstāvji mājās pārveda vienu sudraba un vienu bronzas medaļu, informē izstādes organizatori.

Konkursā Latviju pārstāvēja trīs jauni un daudzsološi pavāri – Dinārs Zvidriņš (restorāns "Kaļķu vārti"), Kārlis Visockis (Semirah hotel Metropole ) un Romāns Uglanica (Tallink Hotel Riga, restorāns "Elements").

Katrs pavārs startēja savā konkursa disciplīnā, divās no tiem iegūstot arī medaļas. Kopvērtējumā D. Zvidriņš ieguva 2. vietu kategorijā "Karstais pamatēdiens", savukārt Kārlis Visockis, kurš kategorijā "Melnā kaste" gatavoja ēdienu no teļa gaļas filejas, granātāboliem un fenheļa, ieguva 3.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!