Konkursā Latviju pārstāvēja trīs jauni un daudzsološi pavāri – Dinārs Zvidriņš (restorāns "Kaļķu vārti"), Kārlis Visockis (Semirah hotel Metropole ) un Romāns Uglanica (Tallink Hotel Riga, restorāns "Elements").
Katrs pavārs startēja savā konkursa disciplīnā, divās no tiem iegūstot arī medaļas. Kopvērtējumā D. Zvidriņš ieguva 2. vietu kategorijā "Karstais pamatēdiens", savukārt Kārlis Visockis, kurš kategorijā "Melnā kaste" gatavoja ēdienu no teļa gaļas filejas, granātāboliem un fenheļa, ieguva 3.vietu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit