Aqua Luna - 11
Foto: Publicitātes foto
Restorāns mūsdienās ir vieta, kur ikviens gardēdis var baudīt gan izsmalcinātu maltīti, gan arī nebijušu un niansētu sajūtu piedzīvojumu. Augstākās kvalitātes ēdieni un dzērieni apvienojumā ar iedvesmojošu gaisotni un interjeru šajā pavasara/vasaras sezonā ienes ēdināšanas pasaulē spirgtas vēsmas un jaunas noskaņas.

Rīgas restorāna "Aqua Luna" šefpavārs Gints Aizupietis, kurš Latvijas virtuves garšas drosmīgi kombinē ar citu valstu kulinārajām tradīcijām, radot oriģinālus eiropiešu gaumei piemērotus virtuves šedevrus, apkopojis septiņas restorānu piedāvājuma tendences jaunajā sezonā.

Izsmalcināti vistas ēdieni

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!