shutterstock_127568639
Foto: Shutterstock
Lai arī pārtikai mēs mēdzam tērēt līdz pat 50% no saviem ikmēneša ienākumiem, brīdī kad tiek pavērtas ledusskapja durvis, mēs nereti attopamies, ka atkal nav ko ēst. Šādas situācijas nav nekāds retums, jo pārtikas produkti nereti tiek iegādāti spontāni, nedomājot par to, kad un kas tiks gatavots. Rezultātā ir ne tikai tukšs ledusskapis, bet arī ievērojami plānāks naudas maks. Ievērojot dažus padomus, ir iespējams paēst ne tikai lētāk, bet arī veselīgāk.

Iepirkšanās ir darbs

Vai ir iespējams ēst veselīgu un sabalansētu pārtiku, ietaupot naudu un laiku? Tas ir iespējams, taču pārtika ir jāpērk, jāuzglabā un jāgatavo, paturot prātā dažus vienkāršus priekšnosacījumus, apgalvo "Nestlé" Uztura institūta eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!