Ēdiena stiliste savā darbā ir ļoti radoša, piemēram, flamingo ķermenis veidots no drumslās saberztām brokastu pārslām, bet cita putniņa attēlošanai izmantotas īpaši plānas burkāna šķēlītes. Ap katru no šķīvjiem izkārtoti produkti, kas izmantoti konkrētā putna attēlošanai.
Intervijā portālam "First We Feast" ēdiena stiliste stāsta, ka, pirms ķerties pie darba, viņa vēro ēdienu, izpētot vissīkākās detaļas, un tikai pēc tam gādā papildproduktus un veido kompozīciju. Džoisa atzīst, ka parasti iegādājas pārāk daudz ēdiena, jo viņai, gluži kā gleznotājai, nepieciešama palete ar plašām izvēles iespējām. Vispirms lietā tiek likti izturīgākie pārtikas produkti, smalkākās un trauslākās ēdamlietas atstājot sīku un filigrānu detaļu noslīpēšanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit