Šī ir viena no divām alus darītavām Latvijā, kurā vārīšanas procesā izmanto malkas krāsni, turklāt arī izejvielas tiek izmantotas tikai dabīgās, kas ir priekšnoteikums dzīvā alus iegūšanai, atklāj uzņēmuma vadītājs Mārtiņš Daģis. Brūzis Krievciemā ierīkots, sadarbojoties ar Lauku atbalsta dienestu un piesaistot Eiropas Savienības fondu līdzekļus. Iekārtas pirktas tepat Latvijā, Saldū, taču izejvielas - ārvalstīs.
Pirmo alus partiju pircēji varēs nobaudīt jūnijā turpat ražotnē. Iecerēts, ka mēnesī brūzī varētu saražot sešas līdz astoņas tonnas alus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit