Tagad Mičs strādā pie vairākiem projektiem vienlaicīgi - rada ēdienus slaveniem beļģu restorāniem, dalās ar savām zināšanām drukātajā presē un televīzijas ekrānos. Viņa specializācija ir klasiskie beļģu virtuves ēdieni ar moderniem elementiem.
Lai gan semināri paredzēti profesionāliem pavāriem, Holdenhofa pavārmākslu būs iespējams arī tiem gardēžiem, kas šo sestdien, 24.maijā, apmeklēs vīna bāru "Garage". Slavenais beļģu pavārs sestdien gatavos īpašu maltīti - piecu kārtu vakariņas ar tradicionāliem beļģu ēdieniem un tiem pieskaņotiem vīna un alus kokteļiem. Tālrunis rezervācijām: 26628833.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit