Inese Siksna stāsta, ka lielākā uzmanība tika pievērsta transtaukskābju daudzumam šajos produktos. Produktos, kas satur šokolādi vai šokolādes glazūru, transtaukskābju klātbūtne ir viens no riska faktoriem. Šokolādes glazūra var tikt veidota gan no tīra kakao pulvera, sviesta un cukura, gan arī pievienojot augu taukus. Tas nozīmē, ka glazūras kvalitāte dažādiem ražotājiem var atšķirties.
Atkarībā no gadalaika, kad gotiņa ir slaukta un atkarībā no tā, ko lopiņš ir ēdis, mainās arī piena un arī biezpiena kvalitāte. Visos piena produktos ir transtaukskābes, bet tās ir nelielos daudzumos un nav kaitīgas veselībai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit