Vakara gaitā šefpavārs Ruslans Bolgovs iepazīstināja klātesošos ar uzņēmumu grupas ražotās produkcijas klāstu un sniedza pavārmākslas meistarklasi, kurā iesaistījās arī Latvijā populāras personas un demonstrēja savas virtuves maģijas prasmes, gatavojot dažādus vistas gaļas ēdienus, kā arī īpašu gardus vasarīgus desertus.
Pēc pasākuma aktīvās daļas četru kārtu vakariņās pasākuma viesi varēja baudīt gan pikantu zupu ar vistu spārniņiem, gan vakuumā gatavotu vistas gaļas ruteni ar itāļu šķiņka pildījumu. Saldajā ēdienā tika pasniegts mango sorberts ar šokolādes kēksu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit