"Dinner in the Sky" ietvaros tās apmeklētāji var izvēlēties no vairākie pacēlumiem: šampanieša, pusdienu, vakariņu un saulrieta, kuri savstarpēji atšķirsies, gan ar pacēluma ilgumu, gan piedāvātajām iespējām baudīt gastronomiskos labumus. Vakariņu un pusdienu laikā kopā ar viesiem "debesīs" pacelsies, ne tikai apkalpes locekļi, bet arī šefpavārs.
Savu kulināro mākslu šajā reizē viesiem demonstrēs divi augstas klases pavāri - igaunis Mihkels Heinmets, galvenais "Dinner in the sky" šefpavārs, un populārais restorāna 36. līnijas šepfpavārs Lauris Aleksējevs. Tāpat viesi tiks cienāti un iepazīstināti ar leģendārā šampanieša nama G.H.MUMM tapšanu un ceļu uz sasniegumiem. "Šampanietis ir unikāls dzēriens, kuru var baudīt ikvienā dzīves situācijā. Tas ar katru gadu ne tikai pasaulē kļūst populārāks, bet tā ražotāji arvien lielāku vērību pievērš šī unikālā dzēriena kvalitātes uzlabošanai, izprotot, ka būtiskākais nav saražotā šampanieša daudzums, bet gan vīna lauku un laika apstākļu izprašana. Svarīgākais ir nezaudēt dzēriena garšas nianses, aromātu, nevis maksimāli ātri saražot lielu partiju. Cilvēki kļūst arvien izglītotāki un arvien vairāk interesējas par to, kā atšķirt kvalitatīvu šampanieti, kāda ir šampanieša vēsture un kāda ir tā izcelsme", stāsta Viktorija Gudino, G.H.Mumm zīmola vadītāja Latvijā.
"Dinner in the Sky" ir unikāls restorāna koncepts, kuru pat ekstravagances eksperts Pascale Le Draoulec iekļāvis "World's Most Extravagant Meals" (pasaules ekstravagantāko maltīšu) sarakstā. Restorāns jau ir viesojies Brazīlijā, Monako, Indijā un daudzās citās pasaules valstīs. To kā platformu ir izmantojuši bildinājumiem, 50 metrus virs zemes pat ir notikusi laulības ceremonija, kā arī citas nestandarta darbības un pasākumi.
Jūrmalā "Dinner in the Sky" viesosies tikai četras dienas, laika posmā no 23. līdz 26. jūlijam, pēc kā turpinās savu Eiropas tūri, viesojoties Tamperē.