"Dinner in the Sky" ietvaros tās apmeklētāji var izvēlēties no vairākie pacēlumiem: šampanieša, pusdienu, vakariņu un saulrieta, kuri savstarpēji atšķirsies, gan ar pacēluma ilgumu, gan piedāvātajām iespējām baudīt gastronomiskos labumus. Vakariņu un pusdienu laikā kopā ar viesiem "debesīs" pacelsies, ne tikai apkalpes locekļi, bet arī šefpavārs.
Savu kulināro mākslu šajā reizē viesiem demonstrēs divi augstas klases pavāri - igaunis Mihkels Heinmets, galvenais "Dinner in the sky" šefpavārs, un populārais restorāna 36. līnijas šepfpavārs Lauris Aleksējevs. Tāpat viesi tiks cienāti un iepazīstināti ar leģendārā šampanieša nama G.H.MUMM tapšanu un ceļu uz sasniegumiem. "Šampanietis ir unikāls dzēriens, kuru var baudīt ikvienā dzīves situācijā. Tas ar katru gadu ne tikai pasaulē kļūst populārāks, bet tā ražotāji arvien lielāku vērību pievērš šī unikālā dzēriena kvalitātes uzlabošanai, izprotot, ka būtiskākais nav saražotā šampanieša daudzums, bet gan vīna lauku un laika apstākļu izprašana. Svarīgākais ir nezaudēt dzēriena garšas nianses, aromātu, nevis maksimāli ātri saražot lielu partiju. Cilvēki kļūst arvien izglītotāki un arvien vairāk interesējas par to, kā atšķirt kvalitatīvu šampanieti, kāda ir šampanieša vēsture un kāda ir tā izcelsme", stāsta Viktorija Gudino, G.H.Mumm zīmola vadītāja Latvijā.