Gatavojoties piknikam, ir svarīgi zināt, ko ņemt līdzi un galvenais - ko tad īsti gatavot. Vērtīgus padomus portālam Tasty.lv sniedz restorānu Domini Canes un Soraksans šefpavāri un Veselības centra 4 uztura speciāliste Guna Rijkure.
Īpaša uzmanība jāvelta marinādēm. "Nepareizas marinādes dēļ var nākties pāris nākamās dienas pavadīt arī mājās. Tāpēc iesaku svaigai vasaras marinādei sagriezt tomātus, gurķus, papriku, puķkāpostus un pārliet tos ar paštaisītu pesto mērci un beigās pievienot svaigu citrona sulu," pavārmākslā dalās restorāna Domini Canes šefpavārs Ilmārs Briška.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit