Foto: Shutterstock
Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk. Neatņemama vasaras sastāvdaļa ir pikniks, kurā varam baudīt gardu maltīti, kā arī izrauties no ikdienas rutīnas un palutināt ķermeni ar saules stariem.

Gatavojoties piknikam, ir svarīgi zināt, ko ņemt līdzi un galvenais - ko tad īsti gatavot. Vērtīgus padomus portālam Tasty.lv sniedz restorānu Domini Canes un Soraksans šefpavāri un Veselības centra 4 uztura speciāliste Guna Rijkure.

Īpaša uzmanība jāvelta marinādēm. "Nepareizas marinādes dēļ var nākties pāris nākamās dienas pavadīt arī mājās. Tāpēc iesaku svaigai vasaras marinādei sagriezt tomātus, gurķus, papriku, puķkāpostus un pārliet tos ar paštaisītu pesto mērci un beigās pievienot svaigu citrona sulu," pavārmākslā dalās restorāna Domini Canes šefpavārs Ilmārs Briška.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!