Izstādē “Riga Food 2014” būs iespēja nobaudīt 16 dažādus karaliskās izcelsmes saldēdienus, kuros atklājas ne vien vietējā virtuve, bet arī saldējuma amatnieku roku darba pasaule. Šogad "Skrīveru mājas saldējums" kļuvis par “Slow food Rīga” kustības biedru un saņēmis kultūras zīmes „Latviskais mantojums” godu par latvisku garšu ieviešanu saldējuma gatavošanā.
Noskaidrojies arī vismīļākais no visiem saldējumiem, turklāt ne tikai "Skrīveru mājas saldējuma" oriģināldarbs, bet visu latviešu lepnums – pacilājošs biezpiena saldējums ar fantastiskām avenēm. Atvasarā tapis arī kas jauns – eksperimentālais pīlādžu saldējums, kas atgādina par rudens dziļajām un trauslajām smaržām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit