Izstādē “Riga Food 2014” būs iespēja nobaudīt 16 dažādus karaliskās izcelsmes saldēdienus, kuros atklājas ne vien vietējā virtuve, bet arī saldējuma amatnieku roku darba pasaule. Šogad "Skrīveru mājas saldējums" kļuvis par “Slow food Rīga” kustības biedru un saņēmis kultūras zīmes „Latviskais mantojums” godu par latvisku garšu ieviešanu saldējuma gatavošanā.
Noskaidrojies arī vismīļākais no visiem saldējumiem, turklāt ne tikai "Skrīveru mājas saldējuma" oriģināldarbs, bet visu latviešu lepnums – pacilājošs biezpiena saldējums ar fantastiskām avenēm. Atvasarā tapis arī kas jauns – eksperimentālais pīlādžu saldējums, kas atgādina par rudens dziļajām un trauslajām smaržām.
Tāpat izstādes laikā garšas kārpiņas lutinās gada otrs gaidītākais – satriecošs ķirbju saldējums ar cidonijām, bet atsvaidzinās dievišķais paniņu “Bikini” saldējums. Maigi rūgteni sorberti ar šokolādes saldējumu būs kā sveicieni no aizejošās vasaras… Priecīgi būs arī modernās virtuves cienītāji, kuri varēs cienāties ar jau populārajiem kartupeļu “Laura” un Valmiermuižas alus saldējumiem.