Meistarklasē interesentiem bija iespēja uzzināt Parmas reģiona kulinārijas noslēpumus. Dēļ savas ilgās un izsmalcinātās gastronomiskās vēstures arī aiz Itālijas robežām šis reģions tiek dēvēts par Garšas ieleju.
Alberto Roseti ir saņēmis Mišelina zvaigzni un strādā vienā no Parmas labākajiem restorāniem "Al Tramezzo". Šefpavārs meistarklases laikā mācīja, kā pagatavot īstu itāļu pastu, iepazīstināja ar dažādiem pastas veidiem un izmantošanas iespējām. Klātesošie varēja degustēt izcili gardo Parmas sieru jeb parmezānu (Parmigiano Reggiano) un Parmas šķiņķi (Prosciutto di Parma), kas dēļ savas unikālās garšas un pagatavošanas veida pazīstami visā pasaulē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit