Ievas Pavārgrāmata

10.septembrī tirdzniecībā nonākusi žurnāla Ieva pavārgrāmata ar žurnāla ēdienu autores Lauras Dumberes 50 labākajām receptēm, Tasty.lv uzzināja izdevniecībā.

Jaunajā pavārgrāmatā izdevniecības Santa žurnāliste un Ievas ēdienu autore Laura Dumbere lasītājus ved cauri četriem garšīgiem, baudpilniem gadalaikiem, piedāvājot uzkodas, salātus, pamatēdienus un desertus gan ikdienai, gan lieliem un maziem svētkiem.

"Laura ar savām receptēm izmainīja manu dzīvi, jo neesmu aizrautīga gatavotāja. Saliekot kopā abus Lauras talantus – rakstīšanu un gatavošanu – sanāk burvīgi ēdieni ar stāstu. Man pat negribas tos saukt par receptēm. Tie ir garšīgi stāstiņi par garšīgiem ēdieniem," par pavārgrāmatu teic žurnāla Ieva galvenā redaktore Inita Sila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!