arančini
Foto: Shutterstock
Pasaules garšām un krāsām piesātinātais ielu ēdiens, ir viens no, iespējams, lieliskākajiem iemesliem, kuru dēļ ir vērts apceļot pasauli. Kaut gan internetā, televīzijā un presē varam ar acīm baudīt burvīgus ēdienu aprakstus un attēlus, diemžēl pagaidām vēl nav izgudrota ierīce, ar kuras palīdzību būtu iespējams sajust ēdiena aromātu un nobaudīt garšu.

Tādēļ neatliek nekas cits, kā kravāt čemodānus un doties jaunu garšu medībās. Starp citu, pieredze rāda, ka bieži vien it kā salīdzinoši necilais ielu ēdiens, kurš parasti tiek uzskatīts par zemākās klases pārtiku, izrādās daudz gardāks nekā vietējo restorānu piedāvājums.

Fish & Chips - eļļā vārīti kartupeļi un zivs panējumā (Plimuta, Anglija)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!