Foto: Shutterstock
Ko tikai cilvēki neizmanto, lai pagatavotu gardu ēdienu?! Mūsdienās ir pieejami dažnedažādākie ēdieni un pārtikas produkti - katrā pasaules valstī ir savas ēdiena gatavošanas tradīcijas un īpatnības. Stabila vieta kulinārijā ir riekstiem un žāvētiem augļiem, ko izmanto gan kā atsevišķu piedevu, gan kā sastāvdaļu dažādu auksto un karsto ēdienu pagatavošanai.

Turpinot izzinoši izglītojošo rakstu sēriju, delikatešu tīklu Gastronome eksperti šonedēļ vēlas pastāstīt par riekstiem un žāvētiem augļiem, kā tos visveiksmīgāk un labāk iekļaut ikdienas uzturā.

Līdz 9.novembrim Gastronome veikalos Rīgā, Krasta ielā 68a un Brīvības ielā 31 - īpašas cenas un degustācijas riekstiem un žāvētajiem augļiem. Nāciet un nogaršojiet, gaidīsim Jūs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!