Foto: Shutterstock
Vai zināji, ka, pateicoties leģendārajai fuagra jeb zosu aknu pastētei, kāds franču pavārs tika iecelts muižnieka kārtā? Vai zini, kuras aknas ir visveselīgākās un kā atšķiras terīne no uzpūteņa? Un vai zini, kā tiek gatavots Parmas šķiņķis?

Šo un vēl daudzus citus interesantus faktus stāsta delikatešu veikalu "Gastronome" eksperti, turpinot izzinoši saistošo stāstu sēriju par dažādām izcilām delikatesēm un produktiem, kas iederas ne vien svētku, bet arī ikdienas maltītēs.

"Gastronome" ir vienīgie delikatešu veikali Rīgā, kur var iegādāties kārtaino zosu aknu un pīles krūtiņas pastēti, fuagra ar trifelēm, putna gaļas terīni ar armanjaku vai meža sēnēm, kā arī daudzus citus gaļas gastronomijas produktus. Līdz 16.novembrim "Gastronome" veikalos Rīgā, Кrаsta ielā 68a un Brīvības ielā 31 – īpašas cenas un pastēšu un citu gaļas gastronomijas produktu degustācijas. Nāciet un nogaršojiet!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!