"Jebkura atzinība dzen uz priekšu un motivē attīstīties, tādēļ svarīgi turpināt iesākto," stāsta projekta iniciators Normunds Norenbergs un pauž gandarījumu, ka, salīdzinot ar pagājušo gadu, šī gada labāko restorānu sarakstā ir arī vairāki jaunpienācēji.
Tam piekrīt arī Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekle un viesmīlības nozares eksperte Vita Jermoloviča: "Mums kā Rīgas Tūrisma attīstības birojam ir ļoti būtiski, ka Rīgā ik gadu tiek atvērti jauni un izsmalcināti restorāni, tas gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem sniedz plašākas izvēlēs iespējas, kā arī mudina biežāk nodoties gastronomiskiem piedzīvojumiem. Taču tikpat būtiska ir arī jau esošo restorānu attīstība un kvalitātes uzlabošana, ko pierādījuši arī vairāki šī gada topa jaunpienācēji."