Kādu sviestu pievienot?
Lai jaunais ieradums būtu ieguvums tavai veselībai, ņem vēra - kafiju ir ieteicams papildināt ar nesālītu saldkrējuma sviestu, kurš ražots no dabīgi barotu gotiņu piena. Šādu brūnaļu ēdienkartē nav sojas un kukurūzas blakusproduktu, tādēļ to pienā esošie tauki palīdz cīnīties ar holesterīnu, nevis ceļ tā līmeni. Sviestā, kas ražots no šāda piena, ir ideāls omega-6 un omega-3 taukskābju līdzsvars. Turklāt tas ir lielisks K vitamīna avots, kurš, saskaņā ar pētījumiem, mazina sirds un asinsvadu saslimšanu risku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit