Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pasauli jau labu laiku pārņem jauns "modes kliedziens" – daudzi izvēlas savu dienišķo kafijas tasīti papildināt ar piciņu kvalitatīva saldkrējuma sviesta. Ja tev šķiet, ka šī ideja ir pārāk neparasta, lai kļūtu par tavu jauno ieradumu, uzzini iemeslus, kādēļ cilvēki izdara šādu izvēli. Kas zina, varbūt tas tev liks pārskatīt savus iesīkstējušos uzskatus.

Kādu sviestu pievienot?

Lai jaunais ieradums būtu ieguvums tavai veselībai, ņem vēra - kafiju ir ieteicams papildināt ar nesālītu saldkrējuma sviestu, kurš ražots no dabīgi barotu gotiņu piena. Šādu brūnaļu ēdienkartē nav sojas un kukurūzas blakusproduktu, tādēļ to pienā esošie tauki palīdz cīnīties ar holesterīnu, nevis ceļ tā līmeni. Sviestā, kas ražots no šāda piena, ir ideāls omega-6 un omega-3 taukskābju līdzsvars. Turklāt tas ir lielisks K vitamīna avots, kurš, saskaņā ar pētījumiem, mazina sirds un asinsvadu saslimšanu risku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!