Dziedošās Eriņu ģimenes mammas Ainas maize - kā no vecāsmātes krāsns
Anna Rancāne
Lielveikalu piedāvājums šobrīd ir gana plašs, gan maize, gan gaļas un piena izstrādājumi tiek piedāvāti lielā sortimentā, taču arvien vairāk patērētāju labprātāk izvēlas mājās ražotus produktus, vislabāk no pazīstamiem zemniekiem. Tirdziņā pirktā pašceptā maize, lai arī dārgāka, tiek apēsta līdz pēdējai garoziņai, māju speķis garšo pavisam citādi, un arī āboli no zemnieku pagraba smaržo daudz kārdinošāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit