diens
Foto: Shutterstock
Uztura speciālisti iesaka ikdienā sarūpēt ģimenei veselīgās zupas, putras un dārzeņu sautējumus, bet stāvēšana pie plīts un nepārtrauktā maisīšana, lai ēdiens nepiedegtu, dažkārt ir diezgan garlaicīga, turklāt laikietilpīga nodarbe. Šajā situācijā ideāls palīgs ir universālais multivāres katls, kurā var ēdienu sautēt un vārīt. Katlā vien jāsaliek vajadzīgās sastāvdaļas, jāuzstāda režīms - tāpat kā veļas vai trauku mazgājamai mašīnai, un pēc noteiktā laika ir gatavs aromātisks ēdiens. Izklausās neticami, bet varbūt tomēr?

Portāla calis.lv lietotāju atsauksmes

"Ja plānots ēst kādu stundu vēlāk, vari ieslēgt automātisko siltuma uzturēšanas funkciju, lai ēdiens saglabātos silts līdz tam brīdim, kad visi ēdāji būs klāt. "Brīnumkatlā" var pagatavot arī gardu brokastu putru. Cilvēki "pūces" īpaši novērtēs iespēju iepriekšējā vakarā katlā ielikt vajadzīgās izejvielas un ieprogrammēt, cikos no rīta biezputrai jābūt gatavai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!